Redresor Smart 6+12+24V 50A/50A/24A pentru acumulatori maxim 500A/1000A Genius Pro50 Noco

6.196,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Introducerea încărcătorului inteligent inteligent complet de 6,6 volți, de 12 volți și 24 de volți, întreținător, alimentator și desulfator de baterie cu compensare de temperatură evaluat la 50 de amperi pentru toate tipurile de automobile, Marine și baterii cu ciclu profund.
Similar cu G26000, doar mai puternic. Cu cea mai mare performanță și funcționalitate, este încă un încărcător de bară de clasă mondială pentru a permite profesioniștilor să împinse limitele la viteze incredibile de încărcare.
Un încărcător cu mai multe tensiuni – 6-volți (50-amsni), 12-volți (50 amperi) și 24 de volți (25 amperi) – pentru baterii auto cu plumb, marin și de adâncime, inclusiv inundate , gel, AGM și fără întreținere, plus litiu-ion.
Proiectat pentru profesioniști care au nevoie de performanță absolută și de funcționalitate fără compromisuri. Dispunând de cablare de silicon ultra-flexibil – până la -40ºC – cu protectoare de nylon pâine de protecție pentru o protecție maximă împotriva abraziunii.
O sursă de alimentare cu două ori de tensiune – 12 volți (50-varx) și 24 de volți (25-Amp) – pentru a menține livrarea constantă de alimentare fără vârfuri nedorite, zgomotele și vârfurile tranzitorii în timpul intermitentă, reprogramare și diagnosticare ECU.
Un senzor termic integrat detectează temperatura ambiantă și modifică încărcarea pentru a elimina supra-încărcare în climatele fierbinți și sub-încărcare în climatele reci pentru a maximiza durata de viață a bateriei și pentru a permite încărcarea rapidă.
Detectează bateriile la fel de scăzute ca 1 volt. Sau utilizați modul de forță al All-New care vă permite să începeți manual încărcarea bateriilor moarte până la zero volți.
Detectează automat sulfația bateriei și stratificarea acidului pentru a restabili performanța bateriei pierdute pentru pornirea mai puternică a motorului și durata de viață a bateriei. În plus, modurile de reparare a bateriei de ultimă generație pentru baterii de 6 volți, 12 volți și 24 de volți.
AVERTISMENT: Propunerea lui California 65


Vedeți foaie de specificații

Vedeți ghid utilizator

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: