NocoGeniu cutie de protectie EVA pentru GBX75 cod GBC103

251,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Carcasă de protecție EVA pentru pornitorul cu litiu UltraSafe GBX75
Carcasa de protecție EVA ușoară, durabilă și robustă GBC103 are un exterior personalizat semirigid, cu închidere cu fermoar și un mâner întărit. Exteriorul cauciucat EVA oferă protecție împotriva umidității, impactului, prafului și a altor factori de mediu, în timp ce interiorul turnat se potrivește, stochează și protejează perfect demaroarele cu litiu NOCO Boost X UltraSafe corespunzătoare – GBX75 (comercializat separat). Carcasa GBC103 are buzunare suplimentare pentru transportul accesoriilor Boost aferente (vândute separat). Depozitați cu ușurință husa de protecție în portbagaj, vehicul, consolă sau garaj.
Protejați-vă demarorul GBX75 cu o carcasă ușoară, rezistentă la strivire, anti-șoc și rezistentă la intemperii.
Fabricat dintr-un material EVA robust și durabil, cu o căptușeală moale de catifea pentru o potrivire sigură, fără zgârieturi.
Carcasă securizată, cu fermoar durabil și de precizie cu ramă de oțel, un mâner întărit încorporat și urechi de tragere personalizați supramulați.
Design portabil cu carcasă de transport care este compactă și ușoară și se potrivește în majoritatea torpedourilor sau compartimentelor.
Personalizat pentru a se potrivi GBX75 UltraSafe Lithium Jump Starter, plus accesorii incluse.

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: