Eneloop Incarcator Smart & Quick include 4 x AA (R6) PRO 2500mA K-KJ55HCD40E

Contactează-ne pentru preț

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Descriere

Incarcator BQ-CC55 Smart & Quick pentru acumulatori AA / AAA, marca Eneloop.

Compatibil cu orice acumulator AA / AAA Ni-MH.
Indicatori LED multicolor pentru statusul acumulatorilor: incarcat <20% / incarcat intre 20-80% / incarcat 80-100% Timp de incarcare de 1.5 ore (bazat pe incarcarea a 2 acumulatori Ni-MH AA de 2000 mAh). Poate incarca individual un singur canal, sau simultan 2, 3, 4 canale. Autodecuplare inteligenta. Tehnologie Minus Delta V Cut-off - Dupa ce alimentarea este finalizata, curentul scade pentru a proteja acumulatorul, pana la extractie.Acest model include 4x acumulatori Ni-MH AA Eneloop Pro 2500mAh.Caracteristici Brand Eneloop Acumulatori compatibili Ni-MH: AAA / AA Canale incarcare 1-4x AAA / AA Timp incarcare 2 ore Alimentare 230 V Dimensiuni 120 x 68 x 28 mm Greutate 120 g Ambalare Blister 1 buc. Amperaj încărcare AAA: 250 mA / AA: 750 mA

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: