Eneloop acumulator Ni-MH AAA (R3) 550mA lite Power B2 BK-4LCCE/2BE NEW ECO Plastic Free – set 2

21,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Eneloop furnizeaza acumulatori Ni-MH, de calitate superioară, fabricați in Japonia. Aceștia vin pre-încărcați și au o autonomie crescută. Prietenoși cu mediul, pot fi re-încărați de până la 3000 de ori.

Acumulatorii Eneloop Lite sunt special proiectați pentru aparatura cu consum redus de energie, precum telefoane DETC , telecomenzi, ceasuri si multe altele.
Self Discharge Mic – Chiar dacă nu folosiți acumulatorii, după 5 ani aceștia rămân cu o capacitate semnificativă de 70%.
Acumulatori Eco – Brandul Eneloop se caracterizează prin politica sustenbilă cu mediu pe care o implementează, de la procesul de fabricare până la reciclarea acumulatorilor. Acumulatorii sunt pre-încărcați cu erergie solară regenerabilă.
Multiple Cicluri de Încărcare – Salvează mediul și portofelul! Acumulatorii Eneloop Lite au o durată de viață prelungită cu până la 3000 de cicluri de re-încărcare.
Curent Stabil & Autonomie Mare – Acumulatorii Eneloop Lite oferă o alimentare sigură și protecție garantată pentru orice aparat electronic. Aceștia se descarcă mult mai greu decât bateriile alcaline oferind o autonomie crescută.

Caracteristici
Brand Eneloop
Ambalare Blister
Tip AAA / LR3
UM Buc.
Chimie Ni-MH
Voltaj 1.2 V
Capacitate 550 mAh
Dimensiuni 44.5 x 10.5 mm

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: