Eneloop acumulator Ni-MH AA (R6) 2000mA 2100 cicluri B4 + carcasa BK-3MCDEC4BE NEW ECO Plastic Free

81,00lei

Stoc epuizat

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Descriere
Set de 4 acumulatori AA + carcasa de protectie, marca Eneloop Panasonic.

Eneloop furnizeaza acumulatori Ni-MH, de calitate superioară, fabricați in Japonia. Aceștia vin pre-încărcați și au o autonomie crescută. Prietenoși cu mediul, pot fi re-încărați de până la 2100 de ori.

Rezistent la Temperaturii Extreme – Acumulatorii Eneloop performează excelent în condiții meteo extreme de până la -20°C. Sunt alegerea nr. 1 a fotografilor profesioniști, mai ales pe durata sezonului rece.
Self Discharge Mic – Chiar dacă nu folosiți acumulatorii, după 10 ani aceștia rămân cu o capacitate semnificativă de 70%.
Acumulatori Eco – Brandul Eneloop se caracterizează prin politica sustenabilă cu mediu pe care o implementează, de la procesul de fabricare până la reciclarea acumulatorilor. Acumulatorii sunt pre-încărcați cu erergie solară regenerabilă. Impachetarea acestui produs nu include plastic.
Multiple Cicluri de Încărcare – Salvează mediul și portofelul! Acumulatorii Eneloop au o durată de viață prelungită cu până la 2100 de cicluri de re-încărcare.
Curent Stabil & Autonomie Mare – Acumulatorii Eneloop oferă o alimentare sigură și protecție garantată pentru orice aparat electronic. Aceștia se descarcă mult mai greu decât acumulatorii / bateriile alcaline oferind o autnomie crescută.
Aplicații Multiple – Acumulatorii Eneloop sunt compatibili cu orice fel de dispozitiv electronic care funcționează pe baterii / acumulatori: camere foto / video, lanterne, jucării și multe altele.

Caracteristici
Brand Eneloop
Tip AA / LR6
Ambalare Cutie carton
Cod ean 5410853065043
UM Buc.
Chimie Ni-MH
Voltaj 1.2 V
Capacitate 2000 mAh
Dimensiuni 50.5 x 14.5 mm

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: