Cameră IP Wi-Fi de interior 2Megapixeli Dahua IPC-A26HP-V2

Contactează-ne pentru preț

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Cameră IP Wi-Fi, 1/2.7” 2Megapixel Progressive CMOS, IR 10m, .lentilă 3.6mm, 89°(H), 48°(V), 107°(D), 355°Pan & 0~90°Tilt, microfon și difuzor, WPS/buton resetare, detecție la mișcare, posibilitate configurare pe zone, slot microSD 128GB, 16x zoom digital, compresie H.265/H.264, distanță wi-fi 50m, alimentare DC 5V2A, temperatură de funcționare -10°C~+45°C, Wi-Fi: IEEE802.11b/g/n(2.4GHz), aplicatie compatibila: IMOU.

 

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: