Booster + robot de pornire 2500A litiu GBX75 Noco

1.769,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

NOCO Boost X GBX75 este un starter portabil de litiu salt pentru baterii de 12 volți în vehicule de până la 8,5 litri de benzină și motoare diesel de 6,5 litri, inclusiv autoturisme, motociclete, camioane, ATV-uri, bărci, RV-uri, camionete, SUV-uri, tractoare și Mai Mult.
Un design complet nou, cu o putere de pornire extremă pentru motorul puternic. Evaluat la 2500 de amperi, acest starter portabil de baterie de litiu de mașină eliberează energie maximă la fiecare început. Acesta nu este un upgrade. Este o serie nouă – seria extremă.
Echipat cu tehnologie USB-C care, combinată cu livrarea de energie, vă oferă reîncărcări rapide. Încărcați complet în doar 1,8 ore sau treceți de la 0% pentru a sări începând cu doar 5 minute de taxare.
Încărcați totul cu livrarea de energie USB-C. Banca sa internă de putere oferă 60 de wați de putere – atât în ​​interiorul, cât și out – pentru a alimenta cu ușurință dispozitivele preferate USB-C, cum ar fi telefoanele, tabletele, laptop-urile, portabile și multe altele.
Am luat tehnologia ultrasafe și am făcut-o mai bună. Este încă designul nostru simplu, fără greșeli, cu tehnologie de protecție împotriva scântei și protecția împotriva polarității inversă, dar cu o eficiență termică sporită și gestionarea energiei pentru a oferi o performanță mai bună și o durată mai lungă de viață a bateriei.
Este unul dintre cele mai versatile startere de salt de litiu vreodată. Salt începe toate tipurile de vehicule, inclusiv autoturisme, motociclete, camioane, ATV-uri, bărci, RV-uri, camionete, SUV-uri, tractoare și mai mult pentru benzină de până la 8,5 litri și motoare diesel de 6,5 litri.


Vedeți foaie de specificații

Vedeți ghid utilizator

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: