Booster + robot de pornire 1000A litiu GB40 Noco

763,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

GB40 este un pachet portabil de pornire cu baterie litiu-ion, care furnizează 1.000 de amperi pentru pornirea cu o baterie descărcată în câteva secunde. Dispune de o tehnologie de siguranță brevetată care oferă conexiuni rezistente la scântei și protecție împotriva polarității inverse, făcând sigur și ușor de utilizat pentru oricine. Este un amplificator puternic de baterie care funcționează ca o sursă de alimentare portabilă pentru reîncărcarea dispozitivelor USB, cum ar fi un smartphone, o tabletă și multe altele. Proiectat pentru o mașină, barcă, RV, camion și multe altele, cu motoare pe gaz de până la 6 litri și motoare diesel de până la 3 litri.
Starter compact, dar puternic, cu litiu, evaluat la 1.000 de amperi – până la 20 de porniri cu o singură încărcare.
Un design ultra-sigur și rezistent la greșeli, cu tehnologie antiscântei și protecție la inversarea polarității, care îi permit să se conecteze în siguranță la orice baterie.
O lanternă LED ultraluminoasă de 100 de lumeni cu 7 moduri de lumină, inclusiv SOS și stroboscop de urgență.
Încărcați-vă dispozitivele personale din mers, cum ar fi smartphone-uri, tablete, ceasuri electronice și multe altele – până la 4 reîncărcări de smartphone.
Proiectat pentru motoarele pe gaz de până la 6 litri și motoarele diesel de până la 3 litri pentru mașini, bărci, mașini de tuns iarba și multe altele.


Vedeți foaie de specificații

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: