Acumulator GEL TED12260M8 12V 260Ah

2.316,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Gel TED12260M8 12V 260AH
Dimensiune: 522mm x 269mm x h220mm

Folosit în echipamente medicale, sisteme de aeronautică, ups, de detectare a fumului și gazelor, monitorizare acasă, caravane, jetski, motociclete, cărucior de putere, platforme de ridicare, mașini de curățat / spălare, stivuitoare, cărucioare de golf, cărucioare electrice, cărucioare electrice, scaune cu rotile, Dispozitive de mobilitate, cositoare de gazon, motociclete, control automat, sisteme de energie electrică și solară, lumină de urgență, televiziune prin cablu, echipamente de măsurare portabile, automate, energie regenerabilă, sisteme de aeronave și feroviare, echipamente militare, jucării, sisteme de incendiu și sisteme de securitate.


Vedeți foaie de specificații

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: