7000VA UPS / Invertor pentru centrală termică

3.713,00lei

În limita stocului disponibil. Putem găsi alternative asemănătoare la produse.
Informațiile sunt cu titlu de prezentare. Contactați-ne pentru detalii.

Capacitate nominală: 7000VA
Putere nominala: 5000W
Transformator: C.R.G.O. transformator toroidal
Interfață: LED Graphic
Stare afișare: Funcționare / Încărcare / Baterie
Frecventa: 50 Hz
Tensiune de intrare: 140 – 275VAC
Ieșire: 230V +/-1% pentru invertor / 195-240V +/-8% pentru AVR
Forma de undă: undă sinusoidală pură
Distorsiunea undei: <=3% Protecție: suprasarcină / temperatură ridicată / tensiune înaltă de ieșire / tensiune scăzută de ieșire / tensiune scăzută a bateriei / scurtcircuit / supraîncărcare / descărcare excesivă / polaritate inversă Timp de transfer: <=6 ms Tensiune baterie: 24V DC Sistem de racire: Da Temperatura de functionare: 0 - 40 grade C Temperatura de depozitare: -15 - 45 grade CUndă sinusoidală adevărată cu distorsiuni armonice foarte scăzute, cea mai bună pentru toate tipurile de aparate. Transformator toroidal C.R.G.O adevărat, pierderi statice mai mici, mai multă economie de energie. Tehnologie de urmărire automată a frecvenței integrate, compatibilă cu generatorul. Cu o gamă largă AVR 140-275Vac vă oferă o tensiune stabilă în modul rețea. Încărcătorul inteligent în 3 trepte vă protejează cel mai bine bateria. Control MCU de mare viteză pe 32 de biți cu detectare precisă.
Vedeți foaie de specificații

Livrare

Taxă de livrare pornește de la 20 lei, însă aceasta poate fi mai mare pentru anumite obiecte voluminoase sau livrate în diferite zone greu accesibile de către curieri. Veți fi notificat în cazul în care transportul nu se poate realiza la nivelul de taxare standard, înainte de livrarea comenzii.

Garanție

Produsele vândute de către CumpărOk dispun de 24 luni garanție.

În cazul acumulatorilor, garanția se reduce la 12 luni.

Produsele pot avea și garanție mai mare de 24 luni (eg. 36 luni), aceasta find marcată pe pagina produslui.

Produsele primite cu defect de fabricație, care nu funcționează corespunzător sau cu alte neconformități, pot fi returnate spre a fi înlocuite în 48 de ore, cu prioritate, fără a fi necesară intervenția garanției.

Retur

Conform O.U.G. 34/2014 consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clientul va suporta costul de livrare pentru retur putând returna produsul în termen de 14 zile după de la primire.


Pentru mai multe detalii accesați pagina: Livrare, garanție și retur

Puteți adresa întrebări despre produs utilizând formularul de mai jos: